werkgroep Social Media

Profiel

Deze werkgroep houdt zich bezig met het profileren van Hugo op de diverse Social Media als Facebook, Instagram en LinkedIn. Daarnaast heeft zij als taak om het (landelijke) nieuws te volgen en er voor Hugo relevante artikelen en nieuwsfeiten uit te halen op het gebied van wonen, bouwen, duurzaamheid en veiligheid en dit actueel bij te houden, eventueel na woord en wederwoord.

Concrete onderwerpen

  • Actuele nieuwsfeiten via diverse media delend
  • Gemeentelijk beleid & 3HO
  • GoedeStede nieuws
  • Regerings maatregelen m.b.t. wonen, bouwen ed.

In de praktijk: voorbeeld

De uitspraak van de Raad van State (29 mei 2019) tav de PAS (Programma Aanpak Stikstof) heeft ook grote gevolgen voor de bouw. Maar liefst minstens 18.000 projecten lopen gevaar geraakt te worden door deze uitspraak. Het gevolg was dat vele projecten stil gelegd werden. Hoe dit dan bv. de huizenbouw raakt, waardoor geplande woningbouw projecten niet gestart kunnen worden, kan een onderwerp zijn om verder uit te diepen voor bv de website en te delen op Facebook, Instagram en LinkedIn.

De mensen

Serieuze onderwerpen zoals hierboven staan vermeld, vragen om mensen die (lange) teksten kunnen lezen. Ze kunnen een probleem beschrijven, (achtergrond) informatie verwerken, inschatten wat de gevolgen zijn en dit kort en bondig verwoorden. Lijkt het je uitdagend om hierover mee te denken en allerlei soorten nieuws te verwerken op de Social Media. Bekijk dan het functieprofiel voor Collega Social Media onder vacatures collega's en laat daarna snel wat van je horen! Neem daarvoor contact op en kom koffie drinken in Hugo's Woonkamer.

 

 


Blijf op de hoogte

Contact
  • Brouwerstraat 4a
    1315 BP Almere


    M: 06 - 23 27 44 99  

© 2020 Hugo Almere, All Rights Reserved