Huurverhoging 2019

Alle huurders van GoedeStede hebben inmiddels weer de bekende brief, 'Aanzegging huurverhoging 2019' ontvangen. Helaas heeft GoedeStede opnieuw gekozen voor een huurverhoging.

Wel zijn er een aantal “maatwerkregelingen” waar je wellicht voor in aanmerking komt.  Onder "Info Huurder"-> "Maatwerkregeling" lees je hier meer over. En natuurlijk ook op:  www.goedestede.nl

Ik heb bij GoedeStede nadrukkelijk gepleit om geen, of een minimale verhoging, toe te passen. De adviesraad Verhuren heeft veel werk verzet en onderzoek gedaan om tot een gedegen advies te komen. Helaas, kon ik GoedeStede niet overtuigen. Het bleek dat GoedeStede eind 2018 had besloten wat de huurverhoging voor 2019 zou worden. Omdat dit het eerste onderwerp was waar Hugo een belangrijke rol in speelde, zie ik dit als een gemiste kans. Desondanks kijken we terug op een heel leerzaam proces!

Ik heb GoedeStede gevraagd de komende jaren meer te kijken naar de sociale en maatschappelijke problemen van een groot deel van haar huurders en de huurverhoging daar op aan te passen.


Blijf op de hoogte

Contact
  • Brouwerstraat 4a
    1315 BP Almere


    M: 06 - 23 27 44 99  

© 2020 Hugo Almere, All Rights Reserved

Volg ons!

Close

Op de hoogte blijven van alle HUGO nieuwtjes