Werkgroepen

Wat doet een werkgroep?

Een werkgroep gaat over een bepaald onderwerp. Als er iets uitgezocht moet worden, of als de huurders iets willen veranderen bij GoedeStede, bekijkt de werkgroep wat het probleem is en hoe het aangepast kan/moet worden. Een werkgroep bedenkt dus vooral oplossingen voor problemen of antwoorden op vragen. Wat is het verschil tussen de diverse werkgroepen?

Een werkgroep werkt aan een onderwerp, die heel uiteenlopend kunnen zijn, en dit heeft in sommige gevallen tot doel om een advies uit te brengen. Om de diverse onderwerpen goed uit te kunnen  diepen worden deze in de daarvoor bestemde werkgroep besproken. De werkgroep (Ver)Huren geeft bijvoorbeeld aan hoe en waarom de regels van Woningnet gewijzigd moeten worden. De werkgroep wijzigt de regels dus niet zelf, maar geeft advies over hoe het beter kan. En een werkgroep is natuurlijk vertegenwoordigd in de Klantenraad en op die manier kan er vanuit een werkgroep ook advies worden gegeven over de verschillende onderwerpen.

Hoe werkt een werkgroep?

In een werkgroep worden verschillende onderwerpen besproken. Als er voor een onderwerp dingen uitgezocht moeten worden, doet de werkgroep dat. Het verschilt per onderwerp hoe het wordt aangepakt. Er kan bijvoorbeeld overlegd worden met medewerkers van GoedeStede om een beter beeld te krijgen van de huidige werkwijze of situatie. De werkgroep kan ook een enquête versturen naar (een deel van) de huurders van GoedeStede. Of er wordt een bewonersbijeenkomst georganiseerd. 

Wie zitten in de werkgroepen?

In de werkgroepen zitten oa. huurders van GoedeStede en andere vrijwilligers die geïnteresseerd zijn in de onderwerpen.. Als iemand in meerdere thema’s geïnteresseerd is, kan hij of zij in meerdere werkgroepen zitten. Zo houden mensen zich bezig met onderwerpen die zij interessant vinden. Op deze pagina staat een overzicht van alle werkgroepen van Hugo, onder "WERKGROEPEN" in de menubalk.

Lijkt het je interessant om mee te doen? Neem dan contact met mij op door mij een mail te sturen op  of vul het contact formulier in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.


Blijf op de hoogte

Contact
  • Brouwerstraat 4a
    1315 BP Almere


    M: 06 - 23 27 44 99  

© 2020 Hugo Almere, All Rights Reserved