Meldingen

 

Iets kapot aan uw woning?

 

Neem contact op met GoedeStede en geef aan dat u een
Reparatieverzoek wil doen

Klachten over uw buren?

 

Neem contact op met GoedeStede en geef aan dat u een
Overlast melding wil maken

Klacht over dienstverlening GoedeStede

 

Neem contact op met GoedeStede en geef aan dat u een
Klachtenprocedure wil starten

Niet tevreden?

Het is nooit leuk te horen dat een huurder van GoedeStede ontevreden is of een klacht heeft, maar kritiek biedt hen wel de mogelijkheid om hun werkwijze opnieuw te bekijken en eventueel aan te passen. Hebt u opmerkingen, laat het hen dus vooral weten!  Dat kan HIER

Wat is een klacht?
Is de bel kapot? Lekt het dak? Dat noemen ze geen klacht, maar een reparatieverzoek. Reparatieverzoeken kunt u HIER  melden. Een reparatieverzoek wordt een klacht wanneer de reparatie niet goed is uitgevoerd, of wanneer afspraken niet zijn nagekomen. In dat geval meldt u dit bij GoedeStede.

Klachten over uw buren
Waar veel mensen dicht op elkaar wonen, is het onvermijdelijk dat men af en toe last heeft van elkaar. Dit noemen ze overlast. Gelukkig ligt de oplossing vaak binnen handbereik. Een vriendelijk praatje met uw buren lost meer op dan een klacht bij de politie of woningstichting. Het is mogelijk dat uw buren niet eens beseffen welke overlast u van ze ondervindt. In de brochure Overlast – Wat kan ik er aan doen leest u hoe u een overlastsituatie het beste kunt aanpakken en hoe GoedeStede u daar eventueel bij kan helpen.

Overige klachten
Als één van de huurders niet tevreden is over GoedeStede dan is dat voor hen een klacht. En dan maakt het niet uit of het gaat om woningen, bedrijfsgebouwen, de organisatie of de medewerkers, een klacht is voor GS altijd een mogelijkheid om hun organisatie te verbeteren. Daarom nemen zij uw klacht serieus. U kunt een melding maken via hun website of een e-mail sturen waarin u uw klacht omschrijft.

In de brochure Niet tevreden over GoedeStede leest u wat u kunt doen als u een klacht heeft, en wat zij met uw klacht doen.


Blijf op de hoogte

Contact
  • Brouwerstraat 4a
    1315 BP Almere


    M: 06 - 23 27 44 99  

© 2020 Hugo Almere, All Rights Reserved