Info voor Huurders

Iedereen met een huurwoning (sociale of vrije sector) wordt (richting de verhuurder) vertegenwoordigd door een huurdersorganisatie. Dat moet, want dat staat in de wet.

Een huurdersorganisatie, zoals Hugo, is een soort van klantenpanel. In dat  klantenpanel geven een paar huurders aan hoe zij ergens over denken en wat zij willen dat er gebeurt. GoedeStede moet daar vervolgens op reageren. Het gaat altijd over onderwerpen die voor alle huurders gelden. Zoals de regels om een nieuwe woning te krijgen, de regels om je huis te verbouwen en de jaarlijkse huurverhoging.

Hugo houdt zich dus niet bezig met het oplossen van klachten waar enkele mensen last van hebben, zoals lekkage in huis of overlast van sommige buren.

Maar het is wel fijn om te weten wat je moet doen in dit soort situaties en ik ben er natuurlijk wel vóór de huurders, dus wil ik je via dit menu bijpraten op actuele gebieden, waar je als huurder mee te maken (kunt) krijgen. Waar nodig verwijs ik naar de website van GoedeStede voor bv. formulieren of nadere informatie.

Staat je vraag er niet bij? Aarzel dan niet om mij een mail te sturen, of beter nog, neem gelijk contact op met GoedeStede:

  •  
  • telefoonnummer 036 - 539 53 11
    bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 13.00 uur

 De informatie in deze categorie vervangt niet de informatie op de website van GoedeStede!


Blijf op de hoogte

Contact
  • Brouwerstraat 4a
    1315 BP Almere


    M: 06 - 23 27 44 99  

© 2020 Hugo Almere, All Rights Reserved

Volg ons!

Close

Op de hoogte blijven van alle HUGO nieuwtjes